Kenapa Lelaki Bujang Rugi Besar Kalau Tak Daftar Di Baituljannah.com ! Ini 8 Sebab .

 

Ramai lelaki yang diluar sana masih bujang kerana tidak tahu bagaimana mencari pasangan. Kebanyakannya hanya mencari di depan mata namun tidak dapat pasangan yang diidamkan.  Tahukah anda bahawa diluar sana terdapat ramai wanita bujang yang sedang mencari calon suami? Anda ada banyak pilihan sebenarnya. Kini di zaman yang serba moden, pelbagai portal mencari jodoh ditubuhkan untuk membantu anda yang mencari pasangan antaranya adalah Baituljannah.com. Mungkin anda kurang pasti sama ada perlu menggunakan laman cari jodoh ini atau sebaliknya. Berikut kami senaraikan 8 sebab kenapa kami katakan lelaki bujang rugi besar kalau tidak menggunakan laman cari jodoh Baituljannah.com bagi mencari pasangan hidup anda.1. Senarai calon yang sangat ramai.

Di Baituljannah.com anda berpeluang memilih untuk berkenalan dari satu senarai calon yang sangat ramai. Berbanding dengan cara konvensional, cuba lihat di sekeliling anda, berapa ramai calon yang anda boleh dekati. Sudah tentulah ianya amat terhad. Oleh itu, Baituljannah.com memberikan anda peluang untuk memilih dalam kalangan calon yang banyak. Dengan kuantiti calon yang banyak lagi mudah untuk anda pilih yang ada kriteria diinginkan.

2. Ramai calon yang berkualiti.

Anda akan dapat lihat ramai calon yang sangat berkualiti di Baituljannah.com. Mereka mempunyai penampilan yang menarik, kelayakan akademik dan kerjaya yang stabil. Ini termasuklah doktor, jurutera, guru, jururawat, pegawai kerajaan, swasta dan banyak lagi.3. Ahli yang benar-benar serius.

Dalam baituljannah.com kami menyemak setiap satu maklumat dalam profil yang dihantar oleh calon. Hanya calon yang benar-benar serius memohon sahaja kami terima.

4. Akhlak dan ikhtilat terpelihara.

Kami Baituljannah.com adalah sebuah laman mencari jodoh yang mematuhi syariah. Hanya calon yang menjaga aurat, akhlak dan ikhtilat sahaja yang kami terima. Kami menyarankan supaya calon untuk tidak mudah cair dan sentiasa meletakkan keselamatan diri dan maklumat peribadi di tahap yang paling tinggi. Apabila sudah taaruf secara terperinci di Baituljannah.com dan dirasakan sesuai, barulah boleh ke peringkat seterusnya iaitu bertemu keluarga. Segala komunikasi hanya perlu di dalam laman Baituljannah.com dan anda mempunyai kawalan sepenuhnya bagi mencegah dari terjerumus daripada perbualan dan pergaulan yang tidak perlu dan bertentangan dengan syariat Islam.

6. Menjimatkan masa.

Bagi calon yang sibuk dengan urusan pekerjaan sehingga tiada masa memikirkan tentang jodoh, kini anda sudah ada alternatif mudah untuk berkenalan dengan calon-calon dengan hanya menggunakan hujung jari sahaja. Ia sudah tentu menjimatkan masa berbanding anda ingin approach seorang demi seorang calon yang berpontensi di luar sana.7. Dapat cari calon mengikut kriteria yang diinginkan.

Anda mungkin ingin mempunyai pasangan yang ada kriteria yang diidamkan, contohnya, mahukan pasangan yang tinggal di Johor sahaja, bekerja kerajaan sahaja, tinggi dan berat bersesuaian dan sebagainya. Dalam baituljannah.com , anda boleh klik butang ‘carian’ mengikut ciri-ciri yang anda inginkan. Semuanya telah dinyatakan disitu.

8. Lebih selamat.

Kami Baituljannah.com telah menetapkan dasar privasi tersendiri. Baituljannah.com tidak memaparkan sebarang maklumat sulit anda seperti nama penuh, nombor telefon dan alamat facebook anda. Maksudnya di sini, perhubungan melalui portal akan terputus dengan selamat jika ada sebarang masalah.

Sumber: admin

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 614,937 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen