6 Sebab Lelaki Dah Kahwin Menggatal. Perempuan Jangan Terpedaya Sebab Mereka Tak Serius.

 

Ramai yang menganggap perkahwinan sudah cukup memuaskan hati seseorang lelaki. Tapi, tidak sama sekali. Ada yang dah kahwin tapi masih lagi menggatal dengan perempuan lain. Ada dikalangan lelaki yang tidak puas dengan satu perhubungan. Tapi, apa sebabnya lelaki yang sudah berkahwin suka sangat menggatal?1. Sekadar nak test power.

Ego lelaki ni terlalu tinggi, terutamanya lelaki yang sudah berkahwin. Kalau boleh mereka nak test power. Laku lagi tak saham mereka.

2. Sekadar suka-suka.

Ada juga lelaki yang sudah berkahwin menggatal kerana suka-suka. Mereka tidak puas dengan keseronokan bersama isteri. Jadi mereka menggatal dengan perempuan lain sehingga lupa diri sudah berkahwin.

3. Nak rasa muda & menarik.

Kebanyakan lelaki sudah berkahwin merasakan seperti muda semula dan menarik bila menggatal dengan perempuan lain. Kalau kita tengok ada je lelaki tua tak sedar diri masih lagi suka menggatal.4. Untuk buat pasangan cemburu.

Lelaki sudah berkahwin pun inginkan pasangan mereka rasa cemburu. Cemburu tandanya sayang. Mereka ingin pasangan mereka rasa tak selamat dalam perhubungan.

5. Bagi lelaki menggatal aktiviti intelektual.

Bagi sesetengah lelaki mereka melihat 'menggatal' adalah sesuatu yang tidak salah dan berbahaya kerana ia tidak melibatkan hubungan intim.

6. Mereka kurang keyakinan diri.

Jangan terkejut. Kebanyakan lelaki yang suka menggatal ni ada masalah keyakinan diri dan isu psikologi. Disebabkan itu mereka suka menggatal walaupun lepas berkahwin.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 630,930 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen