Lelaki Sekarang Lebih Pandang Rupa Je Berbanding Hati? Korang Rasa...

 

Untung kalau jadi perempuan cantik ini, sana sini ada saja mata yang memerhati dan menjeling melihatnya. Bukan itu saja, kalau ada yang ingin bantuan ramai saja yang datang menghulurkan bantuan. Lain benar dengan perempuan yang kurang cantik ini.

Siapa pernah alami situasi seperti ini?

Bukan itu saja, bila dah jadi pasangan sendiri pun kadang kala kena tinggal sebab perempuan yang lebih cantik. Kadang silap sikit saja terus kena tinggal oleh pasangan. Sebagai contoh, tiba-tiba badan tergemuk sikit terus kena reject.Aduh sedih betul kalau berdepan situasi seperti ini bukan.

Pemilihan pasangan ataupun calon isteri merupakan salah satu yang penting dalam kehidupan. Banyak perkara yang dinilai oleh si lelaki dalam mencari pasangan. Lumrah manusia sukakan sesuatu yang cantik, yang sedap dipandang, dan elok ditatap. Tetapi, betul ke lelaki masa kini hanya memandang rupa paras, berbanding sifat, sikap dan lain-lain?

Satu perkongsian di IIUM Confession menceritakan bukti bahawa lelaki memang cari rupa.

Besar, gemuk & gelap dari orang lain“Kena tinggal macam itu je sebab gemok...”“Bila dah cantik, ramai pulak yang datang dekat...”"Conclusion nya..?"Korang rasa semua lelaki macam ini ke?Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 616,497 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen