Hidup Rasa Sempit, Amalkan Amalan Ini. InsyaAllah Mudah Menjemput Rezeki.

 

Sejak akhir-akhir ini, memang agak terasa kesempitan hidup. Rasa kekurangan wang dan kurang mencukupi. Nak lalui hari-hari seperti biasa pun tidak terasa tenang.

Mungkin pada ketika ini ada yang kehilangan perkerjaan, gaji terpaksa dipotong ataupun sebenarnya Allah merindui untuk dengar rintihan kita dan mengadau kepadaNya. Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya, maka dengan itu berbaliklah kepada Allah dan memohon kepadaNya.Bila Allah kata itu adalah rezeki buat kita, ia tak akan lari jatuh ke tangan orang lain. Bagi menjemput rezeki, anda boleh cuba amalkan beberapa perkara selepas solat. Semoga rezeki yang halal datang kepada kita hamba yang serba kekurangan ini.

Bacalah surah Al-Fatihah 41 kali selepas solatJangan berkira sesama keluargaSolat tepat pada waktunya

Moga hidup kita diredhai dan segala amalan baik kita diterima olehNya. InsyaAllahAnda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 593,598 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen