Ini Sebab Mengapa Pasangan Bahagia Tak Tayang Kebahagiaan Di Media Sosial.

 

Sejak akhir-akhir ini, banyak betul perkongsian gambar bersama pasangan mereka di media sosial. Ada yang kata “rindu saat ini” bahkan ada yang menyatakan juga ini antara memori indah bersama pasangan. Tidak ketinggalan juga mereka yang sengaja memuat naik gambar atau video yang menunjukkan kemesraan bersama pasangan.

Yang bujang sudah tentu rasa sunyi dan kecewa bukan?

Bukan soal si bujang saat ini, tapi lebih kepada sikap suka menunjuk itu sendiri. Kalau pengantin baru itu lain cerita, tapi yang dah lama-lama ini.“Kebahagiaan yang anda tunjuk itu boleh jadi bukan kebahagiaan sebenar...”

Ini kerana, pasangan yang bahagia jarang sekali nak tunjuk kebahagiaan mereka di media sosial. Nak tahu kenapa? Ini sebabnya.1. Mereka nikmati waktunya

Apabila pasangan berasa gembira dalam hubungan, mereka akan menikmati masa yang mereka ada pada masa itu. Jadi, ia tidak terganggu untuk mengakses atau memuatkan keintiman mereka di media sosial . Bagi mereka, menikmati bersama adalah jauh lebih penting daripada meludahkan kasih sayang kepada orang lain.

2. Kebahagiaan tidak perlu dibuktikan

Mereka yang benar-benar bahagia tidak memerlukan orang lain untuk 'melihat' hubungan mereka dan memberikan bukti bahawa mereka gembira. Mereka tidak akan peduli dengan fikiran orang lain atau kata-kata tentang hubungan itu.3. Tiada apa yang anda dapat kalau muat naik pun

Ketenangan dalam hubungan media sosial tidak akan memberi kesan kepada hubungan. Walaupun seseorang melepaskan kekecewaan mereka kepada pasangan mereka, ia tidak akan menyelesaikan masalah yang mereka hadapi.

Jadi, adakah anda antara pasangan yang bahagia?Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 627,557 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen