Kenali Peribadi Seseorang Berdasarkan Kasut Kegemarannya. Pasangan Anda Selesa Kasut Yang Mana?

 

Apabila berjumpa dengan seseorang pertama kali sudah tentu anda ingin meneka akan personaliti dirinya. Adakah dia seperti itu atau seperti ini. Nak-nak lagi berdasarkan penampilan yang dikenakan, sudah tentu anda merasakan bahawa ia perkara yang perlu anda ketahui.

Kalau yang gemar memakai merah sudah tentu dia berani, begitu juga dengan yang memakai warna hitam seorang yang misteri. Perkara-perkara seperti ini pasti akan bermain difikiran anda saat bertemu dengannya buat kali pertama.
Kalau selalu anda imbas dan teka melalui warna baju sahaja, kali ini anda boleh teka melalui kasut yang dia kenakan pula. Menariknya perkara ini kerana setiap dari kita mempunyai keselesaan kasut yang berbeza.1. Sneakers

Kasut jenis ini adalah salah satu kasut yang selesa untuk dipakai. Jika seseorang suka sneakers, dia adalah orang yang suka menghadapi cabaran, mempunyai semangat yang tinggi dan seseorang yang sangat aktif dalam menjalankan aktiviti. Dia juga mudah untuk bergaul dengan semua orang. Tidak hairanlah seseorang yang memilih kasut sebagai kasut kegemarannya, dia mempunyai banyak kawan dan dapat menjalin hubungan dengan baik.2. High Heels

Kebanyakan wanita suka menggunakan kasut tumit tinggi, bahkan ramai yang suka mengumpulnya. Seseorang yang suka kasut tumit tinggi dalam rutinnya ini, dia adalah seorang yang lembut, lebih feminin, sangat teliti dan berhati-hati dalam melakukan sesuatu.

3. Flat Shoes

Jenis kasut yang selesa untuk digunakan selepassneakers. Jika anda suka menggunakan kasut ini dalam harian anda, anda mungkin salah satu daripada watak anda adalah feminin, peduli terhadap orang di sekeliling anda. Kelihatan tenang, tetapi sebenarnya adalah angka ceria dan mudah untuk berkomunikasi.4. Boots

Seseorang yang suka kasut ini, mempunyai watak yang mudah bergaul dengan hanya beberapa orang sahaja. Mempunyai semangat tinggi dan sukakan cabaran. Suka meluangkan masa dengan kawan rapat, mereka biasanya meluangkan masa untuk meneroka alam atau berjalan di tempat terbuka.

5. Sport Shoes

Jika seseorang lebih suka perkara baru yang mencabar, mungkin dia adalah seorang yang suka kasut sukan. Jika seseorang suka kasut sukan, dia juga bertenaga, ceria, dan penuh semangat.

Selepas ini dapatlah anda kenali si dia dengan melihat kasut kegemarannya yang dipakai setiap hari.Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 614,277 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen