Rajin Amalkan Selawat Tafrijiyyah, Dimurahkan Rezeki & Hidup Keluarga Semakin Membaik.

 

Dalam hidup ini tidak semuanya akan menjadi begitu mudah seperti yang diharapkan. Kadang kala, akan ada ujian yang menguji keimanan kita. Kalau dalam rumahtangga, ada waktu-waktu kebahagiaan kita akan sedikit tergugat. Tapi itu bukan bermakna kita perlu lebihkan tumpuan kepada apa yang bermasalah itu.

Boleh jadi perkara yang datang itu membuatkan kita lebih mendekatkan diri dengan Allah. Seperti Puan Syuhadaa ini, amalan Selawat Tafrijiyyah yang diamalkan hampair 3 bulan memberi perubahan dalam hidupnya.


Jelasnya, hidupnya sekeluarga semakin baik, malah dimurahkan rezeki, tak bergaduh dan juga tenang.

Sukar untuk diterangkan, akan tetapi bila kesempitan mendatang bacalah selawat ini. InsyaAllah akan rasa mudah sahaja selepas itu.


 

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 528,969 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen