"Layankan Saja Wanita Anda... Bila Sudah Tiada Nanti Rajuk Inilah Yang Dirindui..." Suami-Suami Jangan Marah Kalau Isteri Mengada Secara Tiba-Tiba.

 

Wanita ini mudah merajuk, menangis, kadang cepat emosi serta tak tahu apa yang mereka inginkan. Orang lelaki anggap bahawa wanita ini sangat sukar untuk difahami. Bukan orang lelaki sahaja, kadang kala wanita sendiri tidak memahami diri mereka sendiri.

Sebab itulah mereka ini perlukan seorang lelaki yang boleh memahami diri mereka. Faham bagaimana rentak dirinya malah tahu bagaimana mengendalikan setiap situasi bersama dirinya. Bukannya seorang yang mudah mengalah dengan sikap isteri mereka.


Isteri-isteri ini perlukan pemimpin dalam hidup mereka, untuk dipimpin dan dibimbing tangannya tidak kiralah di dunia mahupun di akhirat. Kalau sekadar dibiarkan sahaja, boleh hilang arah. Jadi selagi ada masa bersamanya, nikmati dan layankan sebaik mungkin.

Seperti yang dikongsikan oleh Puan Marliya Ramli ini, sikap-sikap seperti inilah yang akan membuat suami merindui bila berjuahan.


Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 630,451 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen