Jangan Takut Nak Kahwin, Usaha Sama Ketika Bujang Tetapi Rezeki Lebih Maju Untuk Datang.

 

Ada orang ragu-ragu nak berkahwin kerana bimbang kalau-kalau dirinya tak mampu nak menyara keluarga barunya itu. Mana tidaknya, dengan keadaan ekonomi yang serba mahal ini tentu sahaja bimbang bukan. Malah, ada juga yang tak percaya bahawa rezeki akan datang selepas berkahwin.

Siapa sahaja tak bimbang akan perkara ini, sudah tentu buat orang lelaki yang akan lebih bertanggungjawab dalam memberi keselesaan hidup buat keluarga serta menjadi pelindung buat keluarganya. Kalau bab nak cari nafkah ini pun tak mampu, macam mana dia nak jadi ketua keluarga yang baik.


Akan tetapi, jangan bimbang. Percaya akan rezeki yang telah Allah tetapikan buat pasangan yang telah berkahwin. Sebenarnya rezeki akan datang melimpah ruah selepas anda mendirikan rumahtangga. Tak percaya, ikuti pengalaman yang dikongsikan oleh A Mental Health Advocate @ Aiman Piskologi.

Pernah hidup susah sebelum kahwin,Rezeki mula datang satu persatu,


Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 615,476 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen