Ajak Rakan-Rakan Daftar Baituljannah.com Untuk Ganjaran Sehingga Ribuan Ringgit

 

Tahukah anda bahawa terdapat satu program affiliate yang akan membayar anda apabila anda membantu orang lain mencari jodoh? Menerusi Program Affiliate Baituljannah yang ditawarkan secara percuma ini, anda mempunyai dua cara untuk menjana komisen. Potensi komisen pula boleh mencecah ribuan ringgit sekiranya anda melakukannya dengan bersungguh-sungguh.

Jana pendapatan dengan cara mudah menerusi Program Affiliate Baituljannah

Langkah pertama untuk anda mula meraih komisen menerusi Program Affiliate Baituljannah ini adalah dengan mendaftarkan diri anda secara percuma di sini. Selepas itu, ikuti sahaja arahan diberikan.

Menerusi program affiliate Baituljannah ini, anda ada dua peluang atau cara untuk mendapatkan komisen, iaitu:

1. Ajak calon yang mencari jodoh mendaftar di Baituljannah.com

Anda akan menerima komisen jika mereka mendaftar sebagai calon yang mencari jodoh di laman web Baituljannah.com menerusi link unik milik anda. Ada dua jenis komisen diberikan kepada anda untuk cara ini, iaitu komisen menerusi akaun percuma apabila pengguna-pengguna tersebut mengesahkan nombor telefon dan komisen apabila ada antara para pengguna tersebut yang  menaik taraf akaun cari jodoh mereka.

2. Ajak ejen affiliate lain mendaftar di Baituljannah.com

Anda akan menerima komisen sekiranya ejen tersebut berjaya membawa masuk calon-calon yang mencari jodoh mendaftar di Baituljannah.com.

Cotohnya;

Ejen Affiliate B mendaftar Program Affiliate Baituljannah setelah klik pada link unik yang diberikan oleh Ejen Affiliate A. Sekiranya ejen B berjaya membawa pengguna-pengguna baru mendaftar di Baituljannah.com menerusi link uniknya dan ada antara para pengguna itu yang menaik taraf akaun, Ejen Affiliate A turut menerima komisen. Ini yang dinamakan sebagai komisen 2-tier (2 lapisan).

Namun, sekiranya Ejen Affiliate B menghantar link unik kepada individu C lalu Individu C mendaftar sebagai ejen affiliate (menjadi Ejen Affiliate C), maka Ejen Affiliate A tidak akan menerima sebarang komisen hasil daripada aktiviti-aktiviti yang dilakukan oleh Ejen Affiliate C. Hanya Ejen Affiliate B sahaja yang akan menerima komisen hasil daripada aktiviti-aktiviti yang dilakukan oleh Ejen Affiliate C.

 

Jika anda masih belum faham dengan begitu jelas, sila rujuk infografik di bawah ini

 

 

Setelah  mendaftarsebagai affiliate Baituljannah, anda akan menerima panel di mana ada URL beserta ID unik milik anda sendiri yang boleh anda copy dan kongsikan melalui facebook, group whatsapp, telegram dan sebagainya. Konsep affiliate Baituljannah ini mudah, jika ada individu yang mendaftar akaun di Baituljannah dan setelah individu tersebut melengkapkan akaun serta diluluskan oleh admin, anda akan menerima ganjaran sebanyak RM1.20 bagi setiap individu.

Fungsi dalam Baituljannah ini ada yang percuma ada yang berbayar. Misalannya butang filter carian calon bagi akaun berbayar lebih spesifik berbanding akaun percuma Jadi, setiap kali apabila ada calon (yang anda refer) upgrade akaun kepada premium, anda akan menerima komisen sekitar RM4 hingga RM20 setiap orang. Maka, tak mustahil untuk anda menjana pendapatan tambahan sehingga ribuan ringgit setiap bulan dengan cara yang begitu mudah.

Sekiranya anda daftar sebagai Affiliate Baituljannah, elakkan dari spamming group-group. Kongsikanlah URL affiliate anda secara berhemah. Baituljannah ini bermanfaat, kalau anda kongsikan secara berhemah, inshaa allah anda juga akan menerima manfaatnya.

Daftar Program Affiliate Baituljannah
sekarang juga dengan klik di sini

 

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 448,308 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen