Usah Malu Jadi Single Sampai Berjumpa Seseorang Yang Tepat. Biar Lambat Asal Selamat!

 

Bila tengok orang lain berpasangan, pasti kita pernah berasa cemburu dengan mereka, bukan? Tetapi, kita tetap memilih untuk single kerana pengalaman lalu. Tidak mengapa. Anda tahu yang terbaik untuk diri anda, dan teruskan jadi single sehingga anda berjumpa dengan seseorang seperti di bawah ini:

1. Teruskan jadi single sehingga anda berjumpa dengan seseorang yang ingin memperkenalkan anda dengan ibu bapanya.

2. Teruskan jadi single sehingga anda berjumpa dengan seseorang yang sanggup mengetepikan segala-galanya untuk ada di sisi anda apabila anda memerlukannya.3. Seseorang yang akan berkata, "mesej bila dah sampai rumah," dan tunggu sehingga anda benar-benar sudah tiba di rumah.

4. Teruskan jadi single sehingga anda berjumpa dengan seseorang yang dapat perkenalkan dengan bangga kepada ayah anda.

5. Seseorang yang tidak cuba untuk mengubah anda.6. Teruskan jadi single sehingga anda bertemu dengan seseorang yang tidak menyentuh anda.

7. Teruskan jadi single sehingga anda berjumpa dengan seseorang yang berpegang pada janjinya.8. Seseorang yang tahu untuk meminta maaf apabila telah melakukan kesilapan.

9. Seseorang yang menceriakan anda apabila anda berasa tertekan.

10. Teruskan jadi single sehingga anda bertemu dengan seseorang yang membuatkan anda berasa ingin menjadi orang yang lebih baik.

11. Seseorang yang memberikan anda motivasi untuk anda lebih mencapai sesuatu dan menjadi yang lebih baik.

12. Seseorang yang yakin dengan dirinya dan masa depannya bersama-sama dengan anda.13. Teruskan menjadi single sehingga anda berjumpa dengan seseorang yang tidak pernah berhenti dalam mencuba memiliki anda.

14. Kerana dia tahu tidak sukar untuk memiliki anda tetapi sentiasa memberikan sebab untuk anda kekal bersama.

15. Sementara belum berjumpa si dia, teruskan menjadi single dan berasa gembira dengan apa yang anda sedang lakukan.Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 613,333 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen