Semua Wanita Dilahirkan Cantik. Cuma Sikap Rajin Atau Malas Yang Mengubahnya.

 

Semua wanita dilahirkan cantik dan hanya sikap rajin atau malas yang lama kelamaan mengubahnya. Ini terbukti di dalam sebuah artikel bertajuk “Bini yang hodoh jangan terus dibuang…Sekali dia berubah dan up… haaaa ternganga..”. 

Apa pendapat korang? Macam mana wanita ini boleh berubah jadi cantik seperti di dalam gambar kanan?

Jawapannya adalah R.A.J.I.N. Ya, perlu rajin untuk menjadi cantik dan untuk kekal cantik sepanjang masa. Walaubagaimanapun cantik bukan terjadi dengan rajin memakai make-up sahaja ya, ada banyak faktor lain yang sama-sama turut menyumbang kepada kecantikan yang mana kunci utamanya adalah R.A.J.I.N. Ianya adalah:1.  Menjaga pola pemakanan dengan diet yang seimbang.
2.  Menjaga kulit wajah & tubuh badan.
3.  Menjaga kebersihan diri dan persekitaran.
4.  Membuat senaman ringkas.
5.  Mendengar lagu dan menonton rancangan yang boleh memberikan impak positif kepada diri.
6.  Belajar bersolek.
7.  Sentiasa ceria dan mudah tersenyum
8.  Memupuk hati & fikiran menjadi positif
9.  Sentiasa bersyukur & menghargai diri sendiri.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 628,490 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen