Dalam Harumnya Bantal Busuk Anda Itu, Ada Kuman Yang Sedang Berpesta.

 

Bantal busuk ini sememangnya tidak asing dengan kanak-kanak. Ke mana sahaja pergi pasti akan dibawa bantal ini bersama. Kalau tidak ada di depan mata atau ketika ingin tidur mahu haru birulah malam itu. Bantal busuk ini bukan hanya tertumpu pada bantal sahaja, boleh jadi ia selimut, anak patung dan pelbagai jenis lagi.

Apa yang lebih menarik adalah bukan kanak-kanak sahaja yang ada bantal busuk ini. Boleh jadi ada sahaja orang dewasa yang memiliki bantal busuk walaupun sudah berkahwin. Nasiblah pasangan dia kena berbahagi kasih dengan bantal busuk dia.

Mari kita lihat Doktor Abdul Rahim Nor kongsi sedikit mengenai bantal busuk ini. Dalam busuk-busuk dia ini ada harumnya dan ada kumannya. Jaga-jaga!



ILMU BANTAL BUSUK. Artikel 878.

" Tau Tak Mengapa kanak-kanak sukakan BANTAL BUSUK?!? Cer check tengok bapanya/emaknya masih peluk bantal busuk Tak??"

Korang ada bantal busuk tak?

A. Dah le rupanya buruk nak mampuih... Busuk pula tu. .... Tapi nak buat camana, dah jadi bantal kesayangan. Doc banyak heran....Walaupun tak dibasuh berbulan-bulan atau bertahun-tahun, malah penuh dengan peta-peta, ayaq liok basi... tapi di peluk atau digigit erat dan di gentel-gentel sebagai bantal kesayangan.... Uoll tau pasai apa?... Bau "AROMA" yang special tu yang buat bantal tu teramat Special bagi Si Dia... Uoll tau apa? Apa kau orang peduli.... Kan Si Dia suka, uoll sibok-sibok pasai apa ye?? Hihihi. Bagi doc bau bini dengan percikkan minyak wangi kan lebih baik... Kan?



B. Uoll tau dak...doc nak bagi tau/share-share dengan uoll sedikit info hal bantal busuk ni:


1. Bantal busuk ni BEST FRIEND dunia akhirat kepada kanak-kanak/Sidia ni. Tapi terkadang-kadang terbawa-bawa hingga dewasa, malah ada yang tersimpan-simpan dan sorok-sorok daripada partner suami/isteri. Ada Bantal busuk ni sebagai bantal tidur, bantal dakap, anak patung, Teddy Bear, selimut ataupun kain. Uoll tau dak.. Depa ni kalau dapat bau atau pegang sikit/gentel hujung bantal busuk pun jadi lah... Lega rasa nya. Orang Penang kata...Hilang Gian... Lepas tu rasa High.... Cam Dariug Addict... Kena Ganja.... High...... Dah masuk alam lain.. Hihihi...

2. Kalau doc buat sorok atau bantal tu hilang, Sidia tak leh tidur malam le. Merengek dan Keriau macam anjing salak bukit.. sebab tak dapat peneman tidur. Wa banyak helan.. Dapat je bantal busuk tu, terus diam, HAPI pula tu. Bau & rupa bantal tu buatkan mereka selesa.... menjadikannya sebagai peneman tidur siang malam. Bagi doc elok kita bini/suami tidur berpelukan.... Ni pi peluk bantai busuuuuk..dapat apa ye. Tak tau pasal apa!! Frust bini/suami! No love. No Kasih sayang suami isteri. Hihihihi Ada yang suka menggentel hujung-hujung bantal busuk hingga tertidur..... Tabiat... Hihihi.


3. Bantal busuk ni lama-lama mengecut & menipis Warna pun makin lusuh & pudar. Dah le tak pernah dicuci berkurun-kurun ataupun jarang dibersihkan. Tapi BAU tu yang amat penting bagi pemilik bantal busuk. Kalau yang tahap gaban/lejen tu, memang tak cucilah. Bau dia Tak usah doc ceritalah...BUKAN HARUM SEMERBAK Tapi HAPAK menyengat! BERDAKIIIIIIIIIII. Kotoq, Hitam, Gelap Gelemat pula colournya...... Hiiiiiiaaak!. Nak loya/muntah pun ada. Tapi Wa banyak helan.... Bantal busuk ni hanya ‘busuk’ pada uoll, tapi amat 'harum' pada siDia empunya bantal tu....Bagi Sidia Tiada le se"harum" cam ni leh di cari di anterio dunia ni.... Hihihi

4. *****Point penting doc peringat gang doc semua:

Sidia empunya bantal tu susah nak tidur kalau tak ada bantal busuk. Macam baby tak dapat susu bila lapaq. Dia nanti mengamuk sakan macam Harimau Jantan ekok digigit Semut atau jadi Incredible Hulk... Hihihi.. Ada yang keriau menangis sampai ke pagi... Kita pun mabuk laut... Tak leh tidur hingga ke siang... Aduuuuh emak!! Kalau uoll balik kampung, JANGAN LUPA double check tak tertinggal bantal busuk tu, kalau tak, kena patah balik jawap nya...

5. Doc atau anda kalau somi/isteri anda pi kursus ke, balik kampung ke.... Baru Sari dua.. OK tu... Kalau lebih 2 hari mula le doc/anda tak senang duduk. Serba-serbi tak kena, asyik terkenang somi/isteri nuuuuuu. Cam tu perasaan orang tertinggal bantal busuknya.....kekasih hatinya dunia akhirat......entah ke mana pergi? Mabuk kebayan le nanti tu..... Hihihi



C. Ni point yang NEGATIF yang doc nak bagi uoll tau:

1. Awas! Kalau tak dipisahkan bantal busuk ni dengan pemilik ni dari umur awal, doc bimbang ia akan terbawa-bawa hingga ke alam remaja, dewasa... hingga dah jadi bini/somi orang.... Malunya. Mana nak sorok muka MAK/AYAH pengantin tu? Tabiat ni Kena kikis sejak umur kecil lagi. Kalau Tak... Ni Salah emak ayah nya le.... Pi Kasi muka sangat, kasi manja sangat. Kita emak/ayah mesti tau baik buruk akan sesuatu perkara kalau nak di biarkan cam tu je.

2. Last point doc nak habaq yang kanak-kanak ni expose pada tok-nenek, cucu-sakat kuman-kuman yang dok berpesta dan beranak-pinak di bantal busuk yang doc atau anda tengok KOTOR dan TAK HYANGINIC bertahun-tahun dah dengan tabiat suka memeluk & mencium bantal yang tak dicuci lagi tak bersih. Bila sakit.. Apa lagi terpaksa le mereka Mai jumpa doc je le.... sebab mereka mudah diserang macam-macam penyakit!!!... Macam-macam kuman duk tunggu je di bantal tu je.

Nota:

Anda boleh boleh ‘hidup’ dan lena tanpa bantal busuk! Hihihi

Kalau ada pun bantal busuk tu...... Anda sorok di mana sampai sekarang?

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 466,209 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen