4 Petua Kekal Cantik Dengan Menggunakan Teh Hijau. Pernah Cuba?

 

Teh hijau bukan sekadar bagus untuk menaikkan metabolisme anda. Teh hijau juga bagus untuk kulit.1. Tambahkan madu.

Selepas anda sudah habis minum teh hijau anda, buka uncang teh anda, tambahkan sedikit madu dan gaul. Jadikannya seperti paste. Pastikan muka anda bersih sebelum menyapukannya di seluruh muka. Biarkan selama 10 minit dan basuh.

2. Sapukan uncang teh.

Ya, betul. Sapukan uncang teh ke atas muka anda. Namun sebelum itu, mula mula tuang air panas ke atas uncang teh. Perah uncang teh sehingga kering (Guna sudu pun boleh sebab panas.) Sapukan uncang teh ke atas muka sehingga uncang teh itu tidak lagi panas.3. Stim muka.

Panaskan air, dan masukkan ke dalam mangkuk besar. Buka uncang teh dan masukkan isinya ke dalam mangkuk besar itu. Letak tuala di atas kepala anda. Letak muka anda di atas mangkuk itu. Pastikan anda tidak terlampau hampir dengan air itu, tetapi cukur dekat untuk merasa stimnya. Buat selama 5 minit.

4. Toner.

Buat air teh. Biarkan uncang teh direndam lama. Masukkan air ke dalam bekas yang boleh ditutup. Letakkan beberapa gulungan kapas ke dalam bekas dan tutup. Gunakan sehari dua kali untuk membersihkan pori-pori yang tersumbat. Simpan di dalam peti sejuk.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 535,498 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen