Adam Corrie Berkongsi Tips Untuk Mereka Yang Berusaha Mendapatkan Zuriat.

 

Tidak memiliki cahaya mata setelah beberapa tahun berkahwin pasti merunsingkan para ibu bapa yang sudah berusaha sekian lama. Bukan sahaja sukar untuk menepis segala stigma masyarakat, malah jika tidak bijak mengawal perasaan pasti boleh sakit jiwa sebenarnya.

Antara pasangan selebriti yang sentiasa berusaha untuk mendapatkan zuriat adalah Adam Corrie dan isterinya, Fazima Fuad, apabila setelah 10 tahun baru dikurniakan cahaya mata. Memiliki anak lelaki yang bernama Adam Fateh Lee telah menyinari hidup mereka selama 6 bulan ini.

Jom ikuti perkongsian dari Adam corrie pada mereka yang berusaha untuk mendapatkan zuriat dilaman instagramnya…

********

adamcorrielee

Oleh kerana masih ramai yang bertanya tips / cara apa amalan / makan apa / supplement apa bidadari saya hamil setelah 10tahun berumahtangga. Saya sharekan sekali lagi...

Kita hanya mampu berusaha dan merancang, tapi Allah yang tahu apa yang sesuai utk hambaNya.

Senyum selalu...

Selalu bersangka baik...

InsyaAllah hati tenang...

******** 

Semoga Bermanfaat!

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 613,040 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen