4 Gelagat Lelaki Selepas Putus Cinta.

 

Ramai wanita bila putus cinta dengan pasangan tidak ambil peduli akan apa yang dilakukan oleh bekas kekasih mereka. Mereka tidak tahu apa tindakan yang bakal diambil pasangan. Adakah pasangan mereka ambil tindakan positif mahupun negatif. Teruskan bacaan untuk ketahui gelagat lelaki selepas putus cinta.1. Santai dan diam.

Bila seseorang lelaki putus cinta, mereka lebih santai walaupun terluka. Kebiasaannya mereka akan diam dari bercerita tentang cinta mereka yang musnah.

2. Mendekati ramai gadis.

Ada sesetengah lelaki, bila putus cinta mereka akan mendekati ramai lelaki dan meramah mesra dengan mereka bagi melupakan anda wahai wanita.3. Keluar lepak dengan kawan.

Ini merupakan perkara utama yang dilakukan oleh lelaki bila putus cinta. Mereka lebih gemar jalan-jalan dengan kawan dan melakukan sesuatu perkara bagi melupakan luka dihati.

4. Memaksa diri untuk sibuk.

Lelaki akan cuba untuk membuatkan diri mereka sibuk dengan sesuatu perkara tidak kira ianya berkenaan pekerjaan mahupun hobi.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 594,220 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen