Wanita Ini Kongsi 9 Rahsia Rezeki Mencurah Yang Ramai Orang Tak Buat.

 

Lihat sahaja disekeliling kita, adakah kita berusaha untuk mendapatkan apa yang kita miliki sekarang ini? Atau kita lakukan dengan sambil lewa dan tidak bersungguh-sungguh, namun mudah sahaja memiliki sesuatu?

Semuanya pemberian dari Allah SWT. Ia adalah rezeki dari Allah SWT. Rezeki bukan sahaja dari mata wang ringgit, akan tetapi ia juga tergolong pada sesuatu perkara yang kita tidak dapat lihat atau sentuh, seperti kesihatan.

Ada juga sebilangan daripada kita, kenapa tidak dapat sesuatu seperti orang lain yang mudah memiliki? Adakah rezeki anda tidak berkat atau seumpama dengannya. Jadi, jom kita ikuti perkongsian dari saudari Nur Aliah ini berkenaan dengan rahsia rezeki yang ramai orang tak buat…

********

Tolong paksakan diri anda untuk buat 9 perkara di bawah ini setiap hari, InshaaAllah anda akan mendapat hasil yang sangat dahsyat! Alhamdulillah, ini ialah teknik rahsia para usahawan berjaya naikkan sales daripada RM200k kepada RM300k dalam masa 1 bulan saja.

Paling penting, wajib buat setiap hari dan anda lihat sendiri keajaiban yang tak di sangka-sangka Allah hadiahkan, baiknya Allah.

  • 1000x istighfar dengan penuh kusyuk terutama ketika di waktu pagi atau sedang memandu untuk menyelesaikan urusan bisnes.
  • 1000x selawat kepada Nabi Muhammad saw dengan penuh kusyuk. Ambil hati kekasih Allah dan berdoa.
  • 5000x zikir kepada Allah swt, antara amalan terbaik untuk berzikir ialah dengan menyebut nama “Ya Allah”.
  • Solat Dhuha 4 rakaat dan baca 7x doa dhuha dengan penuh keyakinan kepada Allah swt, hayati doa ini.
  • Bacakan 3 Al-Fatihah untuk diri sendiri, mak ayah dan khusus untuk orang khas yang anda nak bacakan (contoh mentor atau guru anda).

  • 3x baca surah Al-Ikhlas umpama khatam 30 juzuk Al-Quran dan paling dasyat anda telah bina 1 istana di syurga! Subhanallah.
  • Bacakan doa atau Al-Fatihah kepada 7 orang yang anda tak kenal. Tengah makan di kedai doakan pada orang yang duduk di meja sebelah.
  • Sentiasa buatkan orang terharu dan ucapkan terima kasih. Belanja orang makan, komen facebook orang dan bagi semangat.
  • Sucikan diri pagi dan malam dengan sebut 7 kesyukuran yang anda dah dapat atau anda mahu dapatkan. Buat dulu ‘syukur in advance’.

********

Semoga Bermanfaat.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 504,820 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen