4 Sebab Wanita Suka Lelaki Tinggi.

 

Secara purata wanita lebih suka akan lelaki yang lebih tinggi dari mereka. Kepada lelaki yang rasa mereka rendah, jangan kecewa kerana kalau dah jodoh takkan ke mana. Sabar sahaja. Apa yang perlu tahu adalah kenapa wanita suka lelaki tinggi. Itu yang menjadi persoalannya.1. Rasa dilindungi.

Wanita menganggap bahawa lelaki tinggi mampu memberi perlindungan. Bukan itu sahaja ianya mampu beri kehangatan dan rasa nyaman kepada wanita.

2. Good looking.

Lelaki tinggi kelihatan lebih kacak atau good looking dan sedap mata memandang. Dengan ketinggian tubuh mereka sesuai mengenakan pelbagai pakaian.3. Gagah.

Ternyata lelaki yang tinggi kelihatan gagah perkasa berbanding lelaki pendek. Itulah yang wanita nampak dan mereka rasa lelaki tinggi mampu melindungi mereka.

4. Tegas.

Ini merupakan alasan paling tidak boleh diguna pakai. Kalau masih digunakan wanita untuk memilih kekasih, ianya pasti akan membuatkan ramai lelaki pendek terluka.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 598,212 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen