Jangan Kahwini Wanita Seperti Ini Jika Tidak Mahu Menyesal.

 

Ramai wanita berharap hubungan menuju gerbang perkahwinan. Tetapi, tidak dengan lelaki. Kaum Adam ini belum tentu akan menjadikan hubungan cinta biasa menjadi sebuah perkahwinan. Sebabnya, lelaki mempertimbangkan dan ada kriteria dalam memilih calon isteri. Sesetengah wanita dijauhi oleh lelaki. Untuk mengetahui alasannya, di bawah jenis-jenis wanita yang enggan dinikahi lelaki.Rasa boleh mendapatkan semua milik lelaki.

Wanita yang berfikir boleh mendapatkan apa yang dimiliki lelaki dengan mudah hanya dengan berkahwin adalah jenis yang suka memanfaatkan. Mereka berfikir untuk apa bekerja, jika segala wang dan harta suami boleh dimiliki.
Ada persepsi negatif tentang perkahwinan.

Tidak semua orang mempunyai persepsi baik tentang perkahwinan. Ada wanita menganggap perkahwinan sebagai tempat menyelamatkan diri dari kejamnya dunia. Wanita yang hanya ingin mendapatkan kesenangan sahaja dalam perkahwinan dan tidak mahu berjuang sebaiknya ditinggalkan.


Pernah curang.

Ini sangat jelas, untuk apa berkahwin dengan wanita yang tidak setia. Jika belum berkahwin dia sudah berani bermain dengan lelaki lain, bagaimana jika sudah berkahwin? Apabila anda mengetahui wanita itu curang, jangan fikir panjang, segeralah tinggalkan dia. Demikian dipetik dari Stephanspeaks.


Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 628,743 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen