Lelaki Tidak Akan Tinggalkan Wanita Seperti Ini.

 

Yang namanya lelaki pasti boleh tertarik pada susuk yang cantik dan indah dilihat. Hal ini adakalanya juga membuat wanita merasa insecure dan cemburu. Inilah sebuah kejadian yang umum pada banyak pasangan. Ada beberapa rahsia bila anda ingin membuat lelaki tidak berpaling dari anda. Apalagi meninggalkan anda untuk yang lain. Mereka akan stay pada wanita yang seperti ini :1. Wanita yang bersemangat mengejar impiannya.

Wanita jenis ini mempunyai passion yang mampu membuatkan lelaki berasa kagum pada mata mereka. Keghairahan anda pada pasangan anda, impian anda, kehidupan sekitar anda, membuat lelaki selalu melihat semangat dalam diri anda.

2. Wanita yang menghargai dirinya.

Lelaki akan penasaran dan terpesona dengan wanita yang tahu bagaimana menjaga dan menghargai dirinya. Kita tahu bahawa sebagai wanita ada kalanya kita merasa rendah diri dan down, tapi bagaimana kita mengurus hal itu dengan perkara positif yang kita milliki, ia akan membuat anda sangat elegan.3. Ada kesibukan.

Oleh kerana wanita seperti ini selalu punya cerita dan selesa diajak berbincang. Di sinilah ia akan mencari partner smart yang ia cari dalam diri anda. Punya idealisme dan punya topik atau cerita yang seru.

4. Mampu kelihatan cantik.

Kalau boleh, setiap hari anda mampu kelihatan cantik. Oleh yang demikian, jangan malas untuk merawat penampilan luar dan dalam. Selama ini kita percaya pada inner beauty, tapi ingat kalau cinta juga pernah datang dari mata ke hati. Jadi, manjakan deh matanya dengan penampilan anda yang cantik dan segar.

5. Wanita yang ada pendapat.

Ini kerana wanita yang punya pendapat dan kemahuan itu lebih mencabar dan misteri. Ini juga menandakan bahawa anda adalah wanita yang punya pendirian. Sehingga mereka tak akan mudah mensia-siakan anda kerana ‘menakluk’ hati anda adalah sebuah perjuangan. Jadilah wanita yang bersemangat dan membuat pasangan anda merasa dicintai. Kalau anda tahu bagaimana menghargai dan mencintai diri sendiri, anda akan tahu bagaimana caranya membuat cinta pasangan anda tak berpaling meski hanya seminit saja.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 597,768 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen