Antara Contoh Doorgift Murah, Jimat Dan Mampu Milik Yang Boleh Anda Tiru.

 

Majlis perkahwinan sudah semestinya banyak menggunakan perbelanjaan yang banyak. Dimana, dari pengantin, tuan rumah serta tetamu yang hadir perlulah dipersiapkan pelbagai perkara. Biasanya kita hanya menitik beratkan pelamin serta busana perkahwinan sahaja, sedangkan banyak lagi perkara yang perlu dilihat dan dipertimbangkan.

Sebagai contoh, doorgift yang akan diberikan kepada tetamu yang hadir. Sudah semestilah ia bukan membebankan dari pihak anda dan secara tidak langsung ia bukan kelihatan pembaziran bagi anda mahupun tetamu. Jadi doorgift yang bagaimana yang sesuai untuk diberikan kepada tetamu?Doorgift yang akan diberikan ini sudah tentu lah perlu bersesuaian dengan bajet anda seperti jimat dan murah bukan? Berikut adalah beberapa contoh doorgift yang sangat berbaloi untuk anda tiru.1. kicap.2. Gula.3. Telur mentah.
4. Mee segera.5. Susu pekat.6. Telur rebus.

7. Ubat gigi.8. Roti.


9. Kunyit serbuk.


10. Pisau cukur.

Selain daripada menjimatkan anda, doorgift ini juga turut boleh digunakan pakai oleh tetamu anda. Selamat mencuba.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 504,706 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen