“Berkahwin Itu Tidak Mudah Bagi Seorang Lelaki” – Ikuti Perkongsian Ini.

 

Setiap orang sudah pasti mempunyai impian ingin hidup berpasangan serta membina satu keluarga bahagia. Dan sememangnya yang hidup ini telah diciptakan berpasang-pasangan. Sebagai seorang manusia, perkahwinan itu adalah salah satu acra untuk hidup berpasangan. Tetapi tidak mudah untuk berkahwin terutama bagi lelaki jika tidak mempunyai simpanan yang cukup. Bahkan dalam Islam juga menyatakan bahawa satu pernikahan itu perlu dipermudahkan dan tidak membebankan. Mari ikuti perkongsian dari Encik Amirul melalui laman twitternya.
Apa-apa pun selagi niat kita baik, sudah pasti Allah akan permudahkan segala urusan yang akan kita lakukan. Semoga semuanya tidak berputus asa untuk terus mendirikan rumah tangga ye.


Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 492,861 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen