11 Tanda Anda Sedang Dilamun Cinta.

 

Anda rasa anda seperti kenal dia sudah lama, padahal anda baru sahaja kenal akan dia. Anda dapatkan rasa keserasian yang timbul antara anda dan dia. Anda rasa begini kerana anda tertarik sepenuhnya pada dia.

 1. Anda mula dahagakan senyuman dari si dia.
 2. Anda boleh bekerjasama dengan dia dan anda juga sedia bekorban untuk memastikan kerjasama itu berlaku.
 3. Anda berdua mempunyai rasa yang sama iaitu mempunyai minat yang sama dan secara perlahan–lahan, anda mula luahkan apa yang anda rasa kepada dia. 4. Anda sentiasa teringatkan dia. Bahkan segala perkara yang anda lakukan, anda kaitkan dengan dia.
 5. Anda hanya nampak sifat baik dia sahaja. Walaupun anda tahu dia ada sikap jahat, anda menolak sikap jahat tersebut dan sedia menerima dia seadanya.
 6. Anda rasa tenang dan rasa lebih yakin apabila bersama dengan dia.
 7. Anda mula ketagih untuk luangkan masa bersama–sama dengan dia. Walaupun anda sibuk, anda tetap cuba mencari masa.
 8. Tiba–tiba sahaja anda minat untuk dengar lagu cinta.
 9. Anda mula membayangkan masa hadapan anda berdua sebagai pasangan hidup. Malah anda juga mula merencana pelbagai aktiviti untuk di lakukan bersama – sama.
 10. Anda mula rasa sayang teramat pada dia.
 11. Anda mula berkongsi perkara yang berlaku dalam hidup anda dengannya.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 491,868 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen