Buat Wanita Yang Sedang Mencari Jodoh, Mari Amalkan Doa Ini.

 

Bagi wanita yang sedang tercari-cari jodoh yang masih lagi tidak dijumpai, boleh lah anda amalkan doa ini. Minta lah kepada-Nya bahawa anda inginkan seorang suami yang baik, menerima anda, beriman serta berahlak soleh.

Jadikannya sebagai rutin harian anda serta amalkan setiap kali anda selesai menunaikan solat lima waktu ataupun selepas solat sunat.

“Ya Allah, jadikanlah daku dikasihi pada hati-hati mereka yang beriman dan gembirakanlah daku dengan kekayaan sehingga memperolehi seratus dua puluh kebaikan. Allah adalah sebaik-baik pemelihara dan Dia amat mengasihi daripada segala-galanya.”

Semoga doa anda dimakbulkan oleh Allah s.w.t serta dipertemukan jodoh yang baik untuk anda.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 628,835 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen