Dalam Masa 5 Minit Apa Yang Lelaki Akan Nilai Dahulu Mengenai Anda, Mari Ketahuinya.

 

Di setiap pertemuan pertama, seseorang mesti mempunyai penilaian terhadap orang yang mereka temui. Begitu juga lelaki yang kamu temui. Hal ini kerana perkara-perkara yang lelaki dan wanita suka berbeza maka perkara-perkara yang dilihat oleh lelaki untuk kali pertama pastinya berbeza dari apa yang kita lihat. Rasa ingin tahu? Inilah yang anda lihat dari lelaki dalam 5 minit pertama!1. Mata.

Ternyata mata adalah perkara yang lelaki suka dan pertama kali dilihat. Tetapi itu tidak bermakna anda perlu memakai solek dengan pelbagai make up untuk menjadikannya kelihatan lebih besar dan cantik. Mata boleh memancarkan personaliti seseorang dan juga apa yang ada dalam fikiran dan perasaan wanita. Tidak salah jika mata dipanggil tetingkap jiwa.

2. Senyuman.

Bukan sahaja wajah yang cantik tetapi senyuman adalah sesuatu yang sangat mungkin menawan hati manusia. Senyuman manis dan ikhlas semestinya akan menjadi sesuatu yang lelaki suka. Senyuman akan menunjukkan anda sebagai orang yang mesra. Jika anda sudah bermasam muka apabila anda bertemu pertama kali, tentu saja, lelaki juga akan takut. Jadi, jangan masam dan murahkan dengan senyuman.

3. Kulit.

Percayalah jika kulit anda juga boleh menggambarkan keperibadian anda? Dalam lima minit pertama, ternyata lelaki juga akan memberi perhatian kepada kulit anda. Dari sana anda akan dilihat sebagai orang yang bersih yang boleh menjaga diri sendiri atau sebaliknya. Tetapi tidak membuat kesilapan, definisi kulit tidak bermaksud kulit putih. Jadi jangan malas untuk merawat kulit!


4. Penampilan.

Gaya pakaian anda sebenarnya boleh mewakili keyakinan, gaya hidup anda, serta keperibadian anda. Tidak semua lelaki akan menyukainya apabila anda kelihatan seksi terutama jika di tempat awam. Kebanyakan lelaki akan suka wanita yang berpakaian kemas dan ringkas. Apa sahaja yang anda gunakan, teruskan cuba menjadi diri sendiri.

Dalam masa 5 minit yang sekejap itu, lelaki dapat menilai pelbagai segi yang anda pada diri anda. Jadi anda perlu berhati-hati.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 620,504 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen