3 Perkara Yang Paling Menakutkan Kebanyakan Lelaki. Wahai Gadis, Sila Beri Perhatian.

 

Lelaki juga manusia seperti wanita yang mempunyai kelemahan dan ketakutan dalam melalui fasa kehidupan berbeza-beza. Apakah perkara yang ditakuti oleh lelaki?1. Komitmen.

Untuk melepaskan zaman bujang mereka merupakan pengorbanan yang dianggap besar dalam kehidupan lelaki. Katanya mereka takut hilang nikmat zaman bujang jika mendirikan rumah tangga. Namun, tidak semua yang sebegini.

2. Melakukan kesalahan.Lelaki paling takut untuk gagal dan bagi mereka apa yang diusahakan harus sering Berjaya. Kritikan akan membuatkan mereka mudah kecewa apatah lagi melihat pasangan lebih berjaya.

3. Wang.

Bagi sesetengah lelaki, kekuasaan adalah dengan wang. Ariana Huffington menulis untuk Forbes.com – “Men love women, men love money but men don’t love women with money”. Jauh di sudut hati mereka, lelaki harus ada tanggungjawab dalam mengepalai sesebuah hubungan.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 505,552 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen