Wak Doyok mula 'cucuk jarum'.

 

Ikon fesyen, Wak Doyok mengakui soal perkahwinan belum menjadi fokus utama buat masa ini.

Wak, 38, berkata dia mahu memberikan tumpuan utama kepada perniagaan, namun dalam masa yang sama sedang mengaturkan kehidupan berumahtangga.

"Saya lebih tumpu pada perniagaan dan tak ada fokus nak cari jodoh. Kalau ikutkan nak percepatkan perkahwinan tapi kena catur dulu.

"Yang penting wanita itu boleh jaga mak bapa saya. Itu lebih penting kerana isteri mungkin boleh jaga saya tapi takut tidak boleh jaga ibu bapa saya.

"Sejujurnya, setakat ni belum ada lagi teman wanita. Tapi adalah saya cuba-cuba kenal dan mereka orang biasa saja," katanya kepada mStar Online.

Dalam pada itu, Wak Doyok memberitahu dia ingin mencari calon isteri yang bukan dalam kalangan artis.

"Saya nak orang biasa-biasa sahaja. Apabila masing-masing sibuk dengan kerjaya seni, saya takut tak boleh jaga hati.

"Kalau ambil orang biasa yang kerja normal, mereka akan selalu ada kat rumah," katanya.

 

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 631,608 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen