Tabiat-Tabiat Wanita Yang Sukar Difahami Orang Lelaki.

 

Wanita mungkin terlalu rumit hingga menyebabkan lelaki sukar untuk memahami mereka. Bukan itu sahaja, tindakan wanita yang sentiasa berubah secara mendadak jugak menyebabkan lelaki sering kali bingung tentang kelakuan pasangan mereka. Tetapi apa tabiat-tabiat wanita yang lelaki tidak faham? Jom ketahui.1. Mudah menjerit.

Wanita ini terlalu mudah untuk menjerit, sama ada ia menakutkan atau megejutkan dirinya. Bukan itu sahaja, mereka juga mudah menjerit apabila melihat serangga. Bagi lelaki pula, satu hal yang kecil tidak perlu untuk mendapatkan perhatian ramai orang.

2. Emosi ketika datang bulan.

Bagi lelaki emosi wanita pada ketika ini sangat meragukan. Mereka ini mudah marah dan merajuk untuk satu hal yang kecil. Orang lelaki tindak tahu perubahan hormon seorang wanita yang menyebabkan mereka bertindak seperti itu.

3. Berkahwin sebelum umur 25 tahun.

Bagi wanita berkahwin awal adalah untuk memenuhi tujuan hidupnya. Mereka ingin semua perkara bahagia dilakukan sebelum mereka mencapai hari tua. Manakala bagi lelaki, pernikahan dalam keadaan semuanya sudah Berjaya itu lagi membahagiakan.


4. Tidak boleh melihat promosi.

Setiap wanita sememangnya tidak boleh mendengar jika ada promosi di puast beli belah. Masa itu lah mereka ini akan membeli sebanyak mungkin sehingga tiada wang pada hujung bulan.
Sedangkan lelaki lebih berhati-hati ketika membeli pada musim promosi. Di mana membeli perkara yang perlu sahaja.

5. Mengambil banyak gambar.

Wanita sukakan swafoto, maka mereka akan mengambil seberapa banyak gambar yang mereka mahu pada satu ketika. Tetapi mereka akan memadam gambar yang lain dan hanya mengambil satu gambar sahaja.

Sebab itulah wanita ini perlu dilindungi. Mereka ini kadang kala terlalu mudah untuk mengambil jalan yang salah dan kemudian menyesal di belakang hari. Jadi sebagai seorang lelaki, jangan pernah mengambil kesempatan ke atas mereka ini.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 385,548 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen