3 Petanda Anda Sentiasa Dalam Fikiran Si Dia.

 

Bila si dia sudah menambat hatimu, tetapi anda pula sering tertanya-tanya adakah diri anda sentiasa dalam fikirannya? Jadi kami senaraikan beberapa tanda jika si dia memikirkan anda.1. Bila dia asyik memberitahu setiap aktiviti yang dia lakukan.

Mungkin ia satu petanda baik buat anda yang mendambakan jawapan adakah si dia sering memikirkanmu. Bila dia sentiasa memberitahu anda di mana dia berada dan dengan siapa dia bersama, tidak disangkal lagi akan persoalan siapa dalam hatinya.2. Si dia selalu menghantar mesej sweet atau lucu.

Pabila si dia sering menghantar mesej ucapan selamat pagi atau mungkin selamat malam. Jadi, ini adalah satu petanda yang anda sudah menjadi igauannya.

3. Kejutan istimewa

Perkara yang patut anda balas dengan penghargaan adalah apabila si dia sanggup membuat kejutan buat anda walaupun kecil tetapi sungguh bermakna. Bila si dia sanggup menjemput anda pulang dari kerja dan memberikan kejutan mungkin dengan hanya sekeping coklat kegemaran anda, itu sudah menjadi salah satu tanda yang anda sering berada dalam ingatannya.


Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 630,021 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen