Perkara ‘Wow’ Yang Dilakukan Wanita Membuatkan Lelaki Tertarik.

 

Dalam beberapa hal, lelaki suka menilai wanita daripada sudut yang berbeza mengikut keadaan. Penilaian itulah menjadikan seorang lelaki terfikir dan membuatkan hatinya terpaut kepada wanita. Antara perkara wow yang boleh membuatkan lelaki tertarik adalah:1. Berkebolehan.

Bijak saja tidak menjadikan wanita tersebut menarik. Kerana bijak yang tidak beradab juga mendatangkan muak kepada seorang lelaki. Mereka mudah merasa benci untuk melihat perangai sebegitu. Wanita yang mampu untuk melakukan pelbagai aktiviti dan sanggup mengharungi pelbagai cabaran menyebabkan mereka kagum dan tertawan.

2. Penampilan.

Penampilan menurut lelaki adalah berbeza mengikut pandangan masing-masing. Tetapi, umumnya mereka suka wanita yang kemas dan ayu. Ditambah dengan mengenakan baju kurung, lagi bagus. Pakaian seksi memang menarik perhatian mereka, tapi untuk dijadikan isteri, lelaki baik akan berfikir panjang untuk meneruskan hasrat tersebut.

3. Hormat orang lain.

Wanita memang sinonim dengan sifatnya yang lemah lembut. Lelaki akan memikirkan wanita tersebut sebagai ibu kepada anak-anak mereka. Apabila wanita itu mampu menawan hati kanak-kanak, dan pandai menghormati orang tua tanpa dibuat-buat, mereka akan cepat jatuh cinta terhadap wanita berkenaan.

4. Role model.

Siapa tidak bangga apabila dapat bersama dengan wanita dikagumi ramai orang. Sudah tentunya dia akan menjadi takjub dengan anda apabila mampu melakukan perkara yang jarang orang lain boleh lakukan.


Jadi, wanita semua. Cari dan nilai kebolehan yang anda ada. Jadikan ianya sebagai nilai tambah dan teruskan untuk komited dengan perkara yang anda lakukan. Jika dapat menjadi seorang yang lebih baik dari sebelum ini, itu amatlah bagus. Mudah-mudahan ia dapat menarik perhatian jejaka idaman anda. Hehe


Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 527,909 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen