Wanita Yang Melakukan 10 Perkara Simple Ini, Di Anggap Cute Oleh Lelaki.

 

Bukan sahaja wanita yang mahukan perhatian, walaupun dengan perkara-perkara yang remeh, lelaki juga begitu. Walaupun secara mata kasar, lelaki seperti tidak ambil kisah dan peduli tentang perkara yang remeh, tetapi jauh di sudut hati mereka, mereka juga perlukan perhatian.Walaupun ia nya hanya lah perkara kecil sahaja, namun ia mampu menarik perhatian si lelaki dan sentiasa menghangatkan cinta kalian berdua. Jadi apakah perkara simple yang wanita patut lakukan pada lelaki? Jom baca!

1. Reaksi yang menghiburkan.

Lelaki gemar melihat, wanita yang tergelak mengekek kecil, mengeliatkan badan dan menggoyangkan bahu.2. Sentiasa gembira apabila bertemu dengan mereka.

Pemandangan yang indah bagi lelaki adalah, melihat wanita yang mereka cintai menyambut kedatangan mereka dengan senyuman yang lebar.

3. I love you.

Lelaki juga mengharapkan cinta yang terbalas daripada mulut mungil wanita.

4. Menghubungi mereka jika rindu.

Wanita sentiasa mengharapkan lelaki yang menghubungi mereka dahulu, tidak salah jika anda sebagai wanita menghubungi lelaki pula jika mulai rasa rindu.5. Ketawa apabila mendengar lawak jenaka mereka.

Lelaki akan rasa tercabar jika anda seperti buat tidak tahu pada lawak jenaka mereka, gelak lah sedikit, senyuman anda itu penting untuk mereka.

6. Terlalu baik hati.

Lelaki akan terusik apabila anda sentiasa membuat baik pada anak-anak kecil, menghormati orang yang lebih tua dan menolong pada mereka yang tidak mampu.

7. Menulis.

Bukan menulis di sosial media, tetapi memberi mereka kad atau kata-kata hikmah dengan tulisan tangan anda sendiri.8. Melakukan kerja rumah yang dia kurang suka.

Membantu suami ketika mengemas rumah dapat mengeratkan hubungan, dan jika anda dengan rela melakukan kerja rumah yang dia kurang suka pasti si suami akan gembira.

9. Gemar melihat mereka melakukan apa sahaja.

“Kenapa awak asyik pandang saya macam tu”

10. Nyanyi bersendirian.

Bagi lelaki perbuatan anda yang sering menyanyi bersendirian mampu menghiburkan hati mereka. 

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 620,458 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen