10 Ciri-Ciri Wanita Baik Yang Lelaki Akan Menyesal Jika Tidak Jadikan Sebagai Pasangan.

 

Wanita yang baik, untuk lelaki yang baik. Apabila anda berubah untuk menjadi orang yang baik-baik, dengan izin Allah anda akan bertemu dengan orang yang baik juga.

Tetapi kali ini, kita juga mahu tahu, apakah ciri-ciri wanita yang baik dan berubah untuk menjadi baik dan lelaki akan menyesal jika mereka menyakiti anda? Jom baca!1. Wanita yang sentiasa memaafkan penipuan lelaki dan percaya bahawa si dia menipu pasti ada sebab tertentu, dan wanita hanya setia menunggu jawapan sebenar daripada lelaki.

2. Wanita yang tidak akan melenting jika lelaki batalkan temu janji mereka, tetapi wanita ini hanya kecewa kerana tidak dapat bertemu dengan kekasih hatinya.

3. Wanita yang sering menerima maaf lelaki, walaupun dalam apa jua situasi dan keadaan. Malah mereka menerima maaf lelaki, walaupun tidak diungkapkan.4. Wanita yang sentiasa mencuba untuk menjadi terbaik untuk pasangannya, kerana mereka tahu dengan lelaki tersebut usaha nya pasti membuahkan hasil.

5. Wanita yang sentiasa ada ketika lelaki itu gembira, sedih mahu pun susah. Dia memang sentiasa ada.

6. Wanita yang amat mementingkan hati dan perasaan lelaki, walaupun ketika dan saat itu mereka sibuk menguruskan kerja atau hal penting. Semata-mata untuk lelaki itu.

7. Wanita yang sanggup berhenti memasak seketika atau apa jua yang mereka lakukan, hanya kerana menerima whatsapp daripada kekasih hati.8. Wanita yang mempunyai prinsip “Jika kita sentiasa melakukan kebaikan pada orang lain, pasti akan ada orang lain membalas dengan baik pada anda”

9. Wanita yang tidak mengharap apa-apa balasan setelah memberi, walau apa cara sekali pun. Si dia memang tidak mengharapkan balasan.

10. Wanita yang hanya mendiamkan diri walaupun lelaki itu telah menyakiti hatinya beberapa kali.Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 629,571 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen