“Nanti Kalau Saya Kahwin, Tolong Jadi Isteri Saya Boleh Tak…” 4 Sebab Lelaki Sweet Menjadi Kegilaan Para Gadis.

 

Setiap orang mesti ada ciri-ciri lelaki idaman. Yang tinggi ke, yang macho ke ataupun yang manis saja bila berkata-kata. Tapi betul ke apabila menjalinkan hubungan lelaki sweet ini buat kaum wanita tidak tentu arah. Eh kenapa pula? Sebab setiap kata-kata dia manis macam gula ke? Sampai kaum wanita kena kencing manis. Eh tidak lah, tetapi mereka ini mahir dalam beberapa perkara yang mampu membuat wanita tergilakan mereka. Apa yang mereka ada?



1. “Sweet talker”

Lelaki yang bermulut manis ini senang dijumpai. Tetapi ia terdapat dua jenis. Yang pertama dia sweet talker kepada gadis yang dicintai sahaja, manakala yang kedua dia akan sweet talker kepada semua gadis yang dijumpai. Tapi mana tahu yang nombor 2 dua lepas kahwin dia hanya akan sweet untuk isteri dia sahaja. Ye tak?

2. Pandai memujuk.

Sudah menjadi lumrah lelaki bermulut manis ini pasti terror bab memujuk. Pasti dia akan mencari seribu cara untuk memastikan si jantungnya cair semula selepas merajuk. Mesti hubungan senang pulih apabila selepas bergaduh kan?



3. Nampak macho.

Lelaki yang sweet ini jarang betul kita jumpa yang tidak kemas. Sebab sebelum dia nak benda-benda sweet, pasti dia menyiapkan dirinya dahulu supaya kelihatan lebih yakin dan berketerampilan. Nak pikat hati gadis tiap-tiap hari ini agak susah, walaupun dia telah menjadi milik anda.

4. Pickup line.

Ada ke gadis yang tak suka dengan pickup line ini? Tapi masih ramai lagi yang suka kan? Kadang-kadang pickup line ini bukannya sesuatu yang annoying pun, tapi ia lebih untuk menambat hati pasangan dan buat dia jatuh cinta all over the time. Kadang-kadang lelaki berkias dalam pickup line ini takut kena reject mungkin. Sebagai contoh, “nanti kalau saya kahwin, tolong jadi isteri saya boleh tak”.

Mungkin dengan cara bergurau itu boleh buat mereka berjodoh bukan. Siapa tahu? Apa-apa pun ramai ke yang minat lelaki sweet ini?

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 315,446 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen