6 Sifat Wanita Yang Buat Semua Lelaki Kemaruk Mabuk Cinta.

 

Info Fakta Tentang Wanita.

Memikat hati seorang lelaki sebenarnya amatlah mudah. Di bawah ini adalah beberapa sifat dan penampilan seorang wanita yang mampu menarik perhatian seorang lelaki dan mampu menjadikan mereka segera jatuh cinta.



1. Pandai menjaga penampilan.

Pandai jaga penampilan ni termasuklah jugak dalam kategori pandai jaga diri dan macam mana wanita menunjukkan kepada orang ramai perangai sebenar mereka. Pastikan yang penampilan anda ada ciri-ciri perempuan dan bukannya ciri-ciri kaum bertelur. Sebelum pergi kerja ataupun pergi kelas, mekap dan pakai cantik-cantik dan lepas tu jaga adap tu. Tak cantiklah kalau muka dah lawa, pakai baju lawa-lawa, sekali terpekik terlolong.

2. Bersederhana. 

Sambungan kepada point di atas, pastikan diri anda sentiasa mengamalkan kesederhanaan. Tak payah nak make up tebal-tebal dan pakai baju lady gaga semata-mata nak tarik perhatian orang ramai. Kalau masuk fashion show atau ada majlis-majlis penting tak apalah jugak. Ini setakat nak pergi pasar pun nak make up tebal-tebal dengan gincu merah pekat kat bibir. Lelaki akan takut nak dekat sebab anda akan dilabel perempuan pisau cukur. Selain tu, jangan suka amalkan terpekik terlolong apatah lagi mencarut macam kaum lelaki ni. Kalau nak jugak, pastikan 'line clear' baru buat. Jatuh saham nanti.



3. Manja tapi bukan gedik. 

Lelaki suka perempuan yang tunjuk perangai manja tapi bukan manja untuk mengambil kesempatan atau terlebih manja a.k.a. gediks.. Euwww sana.. Euww sini.... Nak nampak manja tak perlulah sampai nak nangis terhentak-hentak kaki. Biasanya perempuan akan nampak manja bila ada perkataan olo..... ataupun ala.....lepas tu buat muka berkerut korang tu. Mesti hancur leburlah hati jantan lelaki ni. Nak lagi syahdu korang cebik bibir korang, cutenya... 

4. Ceria dan senyum selalu.

Dalam banyak-banyak senjata perempuan, ini senjata rahsia yang perlu digunakan ketika berada dalam keadaan stress. Senyum anda mampu menawan hati lelaki. Ditambah pula dengan perangai ceria ala-ala dalam cerita korea... Pergh.. Korang akan nampak menyerlah. Cuba cenyum sikit.. Kan tomei tu... Smile and the world will smile with you!



5. Mudah mesra. 

Mudah mesra atau dalam kata lainnya mudah memberikan kerjasama. Tapi hati-hati, lelaki akan mudah cari kesempatan dengan perempuan yang terlalu mudah mesra. Jangan terlebih mesra, cuma amalkan mesra ditempat kerja ataupun dalam kelas je. Selain daripada tu kalau dah nampak lelaki ni macam ulat beluncas, nak melekat sana, melekat sini, mengeliat sana sini, lepas tu dia bagi nafas syahwat naga dia, korang dah boleh buat tendangan percuma kat anak gajah dumbo dia.

6. Jadilah diri sendiri. 

Akhir sekali, jadi diri sendiri. Apabila korang sayang diri sendiri, orang lain akan sayang korang. Kalau semua orang perangai sama, mana nak nampak keistimewaan diri tu kan? Ramai perempuan tak perasan yang dalam diri korang tu ada sifat blur-blur. Apabila lelaki cakap mesti anda akan blur. Blur tu lah yang menampakkan korang sweeeeet sangat! Tapi jangan terlebih blur. Bebal tu namanya. Jadi, just be yourself.



Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 366,374 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen