Kajian: Lelaki Malaysia Antara Paling Setia Di Asia.

 

Ramai yang sangka lelaki Malaysia paling tidak setia dan curang. Namun, kajian terbaru ini mampu membuka mata wanita bahawa lelaki Malaysia antara yang paling setia!Baru-baru ini, aplikasi janji temu yang popular di asia, JustDating, menjalankan tinjauan dalam kalangan pengguna Malaysia berhubung pengalaman mereka dari segi percintaan.

Keputusan menunjukkan hanya 20 peratus responden mengakui tidak setia tehadap pasangan mereka, dengan peratusan bagi lelaki adalah 10 mata lebih tinggi berbanding wanita.Di Taiwan dan Singapura, 30 peratus responden berkata, mereka pernah tidak setia terhadap pasangan mereka, manakala dalam kalangan warga Indonesia, kadar peratusan meningkat kepada 40 peratus.

Kajian juga mendapati, 50 peratus lelaki Malaysia akan memaafkan pasangan mereka jika curang, sebaliknya, jika lelaki mempunyai kekasih lain, 70 peratus wanita Malaysia akan segera berpisah.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 536,481 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen