5 Sebab Wanita Lebih Sukakan Lelaki Berbadan Besar!

 

Percaya tak jika kami katakan bahawa wanita lebih sukakan lelaki berbadan besar sebagai pasangan hidup? Menurut kajian, wanita lebih sukakan lelaki berbadan besar sebagai pasangan kerana sifat-sifat mereka dan wanita rasa lebih yakin. Kajian menjelaskan 5 sebab mengapa wanita lebih sukakan lelaki berbadan besar.1. Hubungan intim lebih baik.

Apabila ditanya mengapa lelaki berbadan besar sangat hebat ketika berasmara, 42 peratus wanita memilih jawapan, lelaki berbadan besar lebih mengutamakan keinginan wanita daripada apa yang mereka inginkan.

2. Lelaki badan besar lebih penyayang.

Ini mesti ramai tak percaya. Namun kajian membuktikan, 42 peratus wanita mengakui lelaki berbadan besar lebih penyayang dan lemah lembut.3. Lelaki gemuk seorang yang kelakar.

Banyak kajian mendedahkan wanita tertarik pada lelaki kelakar. Selalunya lelaki gemuk bijak berjenaka. Walaupun tidak semua lelaki gemuk boleh berjenaka, kita sudah setkan bahawa lelaki gemuk sangat melucukan.

4. Wanita rasa lebih yakin.

Kajian mendedahkan, 27 peratus wanita merasakan, lelaki berbadan besar kurang peka dengan badan wanita ketika berasmara. Ia sekaligus meningkatkan keyakinan diri seorang wanita.

5. Lebih setia.

Lelaki berbadan besar dianggap lebih setia. Disebabkan kurang keyakinan diri, lelaki berbadan besar tidak mempunyai keinginan untuk menduakan pasangan mereka.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 613,886 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen