4 Sebab Wanita Cantik Susah Dapat Jodoh.

 

Mesti anda perasan, kebanyakan perempuan cantik susah hendak dapat jodoh atau masih lagi single. Sebab apa?

Rupa dah ada, takkan la tak ada siapa yang nak. Mesti ramai yang beratur nak jadikan kekasih atau bakal isteri. Tapi kajian mendapati, perempuan yang cantik bukannya tiada siapa yang mahukan, tapi sebab sikap mereka yang terlalu memilih.1. Terlalu memilih pasangan.

Kebanyakan perempuan cantik inginkan pasangan yang sepadan dengan mereka. Kalau dah cantik mestilah nak pasangan yang kacak, barulah secocok. Yang rupa biasa-biasa memang diorang tak pandang.

2. Gaji & pangkat tinggi dari lelaki.

Dah la cantik, gaji beribu-ribu sebulan. Memang betul, kebanyakan perempuan cantik inginkan lelaki yang bergaji lebih besar dari mereka. Sebab tu lelaki tak berani nak try wanita cantik, takut kena reject.3. Serik nak bercinta.

Siapa kata perempuan cantik tak pernah putus cinta? Kebanyakan perempuan cantik jadi mangsa lelaki buaya darat. Memang susah nak dapatkan kepercayaan balik. So, perkara biasa bila tengok perempuan cantik stay single.

4. Tidak serius.

Kebanyakan perempuan cantik ni jenis tak serius dalam hubungan. Disebabkan ada rupa yang cantik dan ramai lelaki sanggup beratur, mereka tidak serius pada yang satu. Bagi mereka, ada lagi lelaki yang jauh lebih baik.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 596,083 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen