3 Cara Rawat Sakit Hati Kerana Cinta Bertepuk Sebelah Tangan.

 

Adakah anda sedang mengalami cinta bertepuk sebelah tangan? Mungkin ini menyakitkan, tetapi haruslah berlapang dada dan tangani rasa sakit hati dengan cara berikut ini.1. Nikmati tapi tak menuntut lebih.

Daripada sakit hati kerana tak boleh bersamanya kerana menerima kenyataan tak akan memilikinya, lebih baik jangan pernah menuntut apa-apa. Walaupun hanya sedikit perhatian untuk anda.2. Jangan bertanya.

Jangan terlontar dari mulut anda untuk bertanya, “Apakah kamu pernah mencintaiku?”, “Adakah aku tak cukup baik untukmu?” dan lain sebagainya bila tak ingin sakit hati.

3. Alihkan perhatian dengan hobi.

Jangan terlalu lama menganalisa perasaan anda. Bila tidak inginkan terlalu banyak makan hati, kerjakanlah hobi yang anda minati. Memetik sumber LovePanky.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 537,401 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen