Pakai Baju Warna Ini, Kalau Nak Cepat Jumpa Jodoh.

 

Jika anda wanita bujang dan ingin segera bertemu jodoh, info ini mungkin boleh membantu anda. Selalunya wanita akan memilih baju hitam untuk kelihatan kurus dan langsing. Tapi sekarang tiada masalah lagi untuk anda selalu pakai pakaian berwarna gelap ini.Baju warna hitam buatkan wanita lebih seksi, yakin & bijak.

Menurut kajian yang dibuat oleh satu portal membeli belah dalam talian, wanita yang memakai baju warna hitam akan dilihat lebih seksi, yakin dan bijak.Kajian tersebut melibatkan seribu responden lelaki, dimana para penyelidik menunjukkan foto wanita dan mereka perlu memberikan nilai berdasarkan warna busana yang dipakai oleh wanita di dalam foto.Hasil kajian mendapati, majoriti responden lelaki berpendapat bahawa wanita yang memakai baju warna hitam lebih menarik perhatian.Warna biru kebijaksaan & warna merah berkeyakinan tinggi.

Sementara itu, warna biru mewakili karakter kebijaksanaan, manakala baju warna merah adalah seorang yang berkeyakinan tinggi di pandangan mata lelaki.Paling penting, wanita yang tampil dengan baju warna hitam merangkumi seorang wanita yang bijak, seksi dan yakin diri.

Responden juga mengakui, wanita lebih cantik ketika mengenakan kombinasi warna hitam dan putih.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 525,908 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen