Simple, Cantik & Tak Serabut- 5 Design Dari Pereka Pelamin Ini Buat Netizen Rambang Mata.

 

Sekarang ni boleh dikatakan musim orang kahwin sebab setiap minggu ada je jemputan saudara-mara dan member naik pelamin. Persoalannya sekarang, bila giliran kita pula nak kahwin? Takpe, jodoh belum sampai lagi. Kita relax je. Bagi yang dalam perancangan nak kahwin tu mesti tengah pening dengan persiapan semua kan. Macam mana nak dekorasi pelamin dan sebagainya. Kali ni kami ingin kongsikan dekorasi beberapa design pelamin yang mungkin korang boleh buat sempena hari bahagia nanti. Tak over, tak serabut dan tak sakit mata memandang. Bak kata orang putih ‘Simple but beautiful’ gitu.



1. Bertemakan serba putih, sejuk mata memandang.


Screen Shot 2017-05-05 at 12.45.26 AM


Screen Shot 2017-05-05 at 12.45.49 AM


2. Ada pokok bunga yang banyak tapi tak serabut.


Screen Shot 2017-05-05 at 12.46.36 AM




3. Simple dan eksklusif.


Screen Shot 2017-05-05 at 12.46.45 AM


4. Nampak tropikal tapi susunan cantik.


Screen Shot 2017-05-05 at 12.53.02 AM




5. Lain daripada yang lain.


Screen Shot 2017-05-05 at 12.55.13 AM

Screen Shot 2017-05-05 at 12.55.25 AM

Idea dan rekaan dari Miely Dazzle ni dapat perhatian dari orang ramai kerana design simple dan menarik. Jadi apa lagi? Dah ada idea nak buat pelamin yang macam mana untuk hari perkahwinan anda nanti?

Sumber: Facebook Miely Dazzle.

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 471,914 ORANG CALON sudah berdaftar di Baituljannah.com dan sudah ramai yang berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

 

 

Artikel Lain

Tinggalkan Komen