Anda masih keseorangan?

Bina profil di Baituljannah.com, sebuah laman web cari jodoh muslim yang membuka peluang untuk anda bertemu calon pasangan sejati yang dicari. Jadi salah seorang daripada 630,195 orang yang sudah mendaftar.

Mulakan langkah anda. Daftar sekarang juga!

Sudah ada akaun? Log masuk di sini

Testimoni Detik-detik Bahagia

Syafiq & Dayang
Aidil & Norfaizah
Shazwan & Najihah

Kenapa anda mesti daftar

Islami

Kami menapis setiap calon yang mendaftar. Malahan setiap sesi taaruf dipantau bagi tujuan menjaga adab ikhtilat.

Privasi anda terjamin

Nama, nombor telefon dan emel anda adalah dirahsiakan dan tidak dipaparkan di profil anda.

Bebas spam

Kami mengawasi sebarang bentuk spam. Anda boleh melaporkan sekiranya terdapat sebarang salah laku oleh para calon yang mendaftar.

Anti-SEO

identiti anda berkaitan Baituljannah tidak akan dapat dicari oleh enjin carian seperti Google, Yahoo dan lain-lain kerana dilengkapi dengan sistem anti-SEO.

Jom bina keluarga muslim

Daftar & Isi borang

Kami menapis setiap borang bagi menjaga kualiti informasi yang diberikan oleh setiap calon.

Mesej & Taaruf

Setiap sesi taaruf dipantau bagi tujuan menjaga adab ikhtilat.

Perbincangan Keluarga

Setelah bertaaruf, calon pasangan boleh berbincang dengan keluarga bagi melangkah ke arah yang lebih serius seperti merisik dan pertunangan. Buat ketika ini, pihak Baituljannah tidak memainkan peranan dalam proses ini.

Bina Keluarga

Sekiranya anda mendapati beliau ialah calon pasangan sejati yang dicari, seharusnya dipercepatkan proses akad nikah dan walimatulurus. Buat ketika ini, pihak Baituljannah tidak memainkan peranan dalam proses ini.

Redaksi

“Setiap Orang Bujang Yang Masuk Syurga Akan Berkahwin Dengan Pasangannya Yang Dia Suka Di Dalam Syurga...” Tiada Orang Bujang Di Dalam Syurga.

Bila terlalu lama sangat membujang, dah usaha mencari pasangan hidup masih tidak dijumpai, tentu ada yang sudah berserah saja kepada Allah kerana tahu bahawa Allah adalag...

Antara Kesan-Kesan Pengambilan Pil Perancang.

Apabila sudah berumahtangga, maka sedikit ilmu tentang perkahwinan dan cara menjaga kesihatan ini sangat penting untuk anda pelajari. Terutama jika ia berkaitan dengan ke...

6 Sifat Wanita Yang Membuatkan Lelaki Kemaruk Mabuk Cinta.

Info Fakta Tentang Wanita. Memikat hati seorang lelaki sebenarnya amatlah mudah. Di bawah ini adalah beberapa sifat dan penampilan seorang wanita yang mampu menarik perha...

Kekok Nak Buka Hati Selepas Terlalu Lama Single, Ramai Orang Bujang Lalui Perkara Ini.

Memang aagak mendebarkan rasanya bila selama ini selesa membujang, tapi kini tiba-tiba kita ingin membuka hati dan ruang kepada orang yang belum dikenali dengan lebih men...

Tabung Infaq

Sebahagian daripada transaksi anda akan diperuntukkan sebagai dana kebajikan dan kerja-kerja amal.