Bell Logo

Jika anda ingin melangsungkan perkahwinan namun masih belum cukup simpanan, atau jika anda merupakan seorang pelajar yang sedang kesempitan wang untuk menampung kehidupan, atau sesiapa pun anda yang sedang dibelenggu masalah kewangan, kami berasa terpanggil untuk membantu dengan melancarkan program affiliate ini agar anda semua dapat menjana pendapatan.

Mulakan Sekarang

Program Affiliate Baituljannah

Jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan dengan hanya berkongsi Artikel Blog & URL.
Pendaftaran adalah PERCUMA.

Fahami Program Affiliate

Soalan Lazim

Ya, program affiliate ini adalah percuma. Walaubagaimanapun, kami menyediakan akaun premium bagi ejen affiliate untuk menikmati komisen yang lebih berganda.

Setiap akaun secara automatiknya mempunyai dua fungsi iaitu sebagai ejen affiliate dan sebagai calon cari jodoh. Sekiranya anda hanya fokus kepada menjana pendapatan melalui affiliate, anda tidak perlu untuk melengkapkan profil calon jodoh untuk mengelakkan profil anda daripada dipaparkan di carian calon-calon jodoh kerana hal ini hanya akan mengakibatkan kekeliruan kepada calon-calon pencari jodoh yang lain.

Namun begitu, sekiranya anda ingin serius mencari jodoh, anda tidak perlu mendaftar akaun baru. Anda hanya perlu melengkapkan profilnya di panel cari jodoh untuk dipaparkan di ruangan carian calon-calon jodoh.
Tidak, anda tidak menerima sebarang komisen daripada aktiviti yang dilakukan oleh C. Anda hanya menerima komisen daripada aktiviti-aktiviti yang dilakukan oleh A dan B sahaja.
Ya, anda boleh menebus pada bila-bila masa sahaja asalkan anda mempunyai nilai komisen minimum sekurang-kurangnya RM50.00 untuk membolehkan anda menebus komisen tersebut ke akaun bank anda.
Ya, kami ada menyediakan kalkulator affiliate, anda cuma perlu masukkan beberapa angka sahaja dan terus dapatkan anggaran pendapatan bulanan anda.

Anda akan dapat komisen apabila para pengguna yang direkrut oleh anda melakukan mana-mana aktiviti tersebut. Setiap aktiviti membolehkan anda terima komisen dengan nilai tertentu.

  1. Profil mereka diluluskan dan mereka mengesahkan akaun mereka dengan nombor telefon.
  2. Mereka naik taraf akaun ke akaun premium.
  3. Mereka membeli Rubi.
  4. Sekiranya mereka juga adalah ejen affiliate, anda akan menerima komisen apabila mereka menaik taraf akaun ejen affiliate daripada akaun biasa ke akaun premium. Anda menerima RM50 bagi setiap naik taraf.
Ya, anda akan dapat komisen selagi mereka berterusan membeli Rubi atau menaiktaraf akaun jika sudah tamat tempoh.
Setiap jenis akaun affiliate mempunyai kadar komisen yang berbeza. Terdapat 3 jenis akaun premium iaitu Dahabi (Gold), Fadi (Silver) & Bronzi (Bronze).
Lapisan Pertama bermaksud semua pendaftaran yang direkrut secara terus melalui URL ID anda tanpa melalui ejen-ejen affiliate bawah anda.

Lapisan Kedua bermaksud semua pendaftaran yang direkrut melalui URL ID milik ejen-ejen affiliate bawah anda dan bukannya melalui URL ID anda.

Setiap akaun secara automatiknya mempunyai dua fungsi iaitu sebagai ejen affiliate dan sebagai calon cari jodoh. Sekiranya ejen tersebut ingin serius mencari jodoh, dia tidak perlu mendaftar akaun baru. Dia hanya perlu melengkapkan profilnya di panel cari jodoh untuk dipaparkan di ruangan carian calon-calon jodoh.

Namun begitu, sekiranya ejen tersebut hanya fokus kepada menjana pendapatan melalui affiliate, dia tidak perlu untuk melengkapkan profil calon jodoh untuk mengelakkan daripada dipaparkan di carian calon-calon jodoh kerana hal ini hanya akan mengakibatkan kekeliruan kepada calon-calon pencari jodoh yang lain.
Ya, anda akan menerima komisen seperti yang tertakluk dalam jadual kadar komisen yang telah ditetapkan sebaik sahaja profil cari jodoh pengguna tersebut diluluskan dan dia turut mengesahkan nombor telefonnya. Anda turut akan terima komisen apabila pengguna itu menaik taraf akaun cari jodohnya dan terima komisen setiap kali dia membeli Rubi.
Ya anda akan terima komisen daripada hasil naik taraf pengguna itu daripada akaun affiliate percuma kepada akaun affiliate premium. Anda menerima RM50 bagi setiap naik taraf. Hal ini juga tidak akan menjejaskan komisen anda sekiranya pengguna itu menaik taraf akaun cari jodohnya pula.

Senarai Pakej & Komisen

Normal

Lapisan Pertama

Lelaki

• RM1.20 (selepas pengesahan nombor telefon)
• RM4.60 (selepas naik taraf akaun)
• RM1.00 setiap pembelian Rubi

Perempuan

• RM1.20 (selepas pengesahan nombor telefon)
• RM1.80 (selepas naik taraf akaun)
• RM1.00 setiap pembelian Rubi

Lapisan Kedua

Lelaki

• RM0.50 (selepas pengesahan nombor telefon)
• RM1.75 (selepas naik taraf akaun)
• RM0.50 setiap pembelian Rubi

Perempuan

• RM0.50 (selepas pengesahan nombor telefon)
• RM1.40 (selepas naik taraf akaun)
• RM0.50 setiap pembelian Rubi

Kalkulator Sasaran Pendapatan

Dengan menggunakan Kalkulator ini anda dapat meletakkan sasaran pendapatan yang ingin anda jana pada setiap bulan. Berdasarkan kiraan pada kadar sekarang, untuk menjana pendapatan RM1,000 pada setiap bulan anda hanya perlu mendapatkan 13 orang sahaja mendaftar pada setiap hari bagi akaun Premium Dahabi.

*Anda memerlukan Microsoft Office Excel untuk menggunakan kalkulator ini.

Daftar Sebagai Ejen

Buat masa ini, program affiliate hanya terhad untuk pengguna dari Malaysia sahaja. Harap maklum.


Jika anda sudah mempunyai akaun cari jodoh, anda boleh log masuk dan pergi ke Panel Affiliate. Klik butang di bawah untuk log masuk ke akaun.

Log Masuk