Anda masih keseorangan?

Bina profil di Baituljannah.com, sebuah laman web cari jodoh muslim yang membuka peluang untuk anda bertemu calon pasangan sejati yang dicari. Jadi salah seorang daripada 591,614 orang yang sudah mendaftar.

Mulakan langkah anda. Daftar sekarang juga!

Sudah ada akaun? Log masuk di sini

Testimoni Detik-detik Bahagia

Fareez & Rasyiqah
Asyahid & Aina
Hakim & Aizan

Kenapa anda mesti daftar

Islami

Kami menapis setiap calon yang mendaftar. Malahan setiap sesi taaruf dipantau bagi tujuan menjaga adab ikhtilat.

Privasi anda terjamin

Nama, nombor telefon dan emel anda adalah dirahsiakan dan tidak dipaparkan di profil anda.

Bebas spam

Kami mengawasi sebarang bentuk spam. Anda boleh melaporkan sekiranya terdapat sebarang salah laku oleh para calon yang mendaftar.

Anti-SEO

identiti anda berkaitan Baituljannah tidak akan dapat dicari oleh enjin carian seperti Google, Yahoo dan lain-lain kerana dilengkapi dengan sistem anti-SEO.

Jom bina keluarga muslim

Daftar & Isi borang

Kami menapis setiap borang bagi menjaga kualiti informasi yang diberikan oleh setiap calon.

Mesej & Taaruf

Setiap sesi taaruf dipantau bagi tujuan menjaga adab ikhtilat.

Perbincangan Keluarga

Setelah bertaaruf, calon pasangan boleh berbincang dengan keluarga bagi melangkah ke arah yang lebih serius seperti merisik dan pertunangan. Buat ketika ini, pihak Baituljannah tidak memainkan peranan dalam proses ini.

Bina Keluarga

Sekiranya anda mendapati beliau ialah calon pasangan sejati yang dicari, seharusnya dipercepatkan proses akad nikah dan walimatulurus. Buat ketika ini, pihak Baituljannah tidak memainkan peranan dalam proses ini.

Redaksi

Orang Perempuan Kena Pandai Cari Duit, Jangan Nak Tunggu Lelaki Kaya Masuk Meminang Sahaja.

Wanita mana yang tidak mahu bersuamikan seorang suami yang berkerjaya serta mempunyai kewangan yang kukuh. Sudah tentu sedikit sebanyak akan meringankan beban seorang ist...

Rugi Kalau Lepaskan Wanita Yang Miliki 7 Perkara Ini- Kongsi Lelaki Ini.

Bab-bab pilih calon isteri ini bukan hanya perlu cantik, lemah lembut, dan sedap mata memandang. Banyak lagi yang seorang lelaki boleh lihat pada calon isterinya. Jika an...

Pasangan Yang Sedang Bahagia Pun Boleh Tiba-Tiba Berpisah Sebab 7 Hal Ini.

Ku sangkakan panas hingga ke petang, rupa-rupanya hujang ditengah hari. Begitu jugalah hubungan, siapa sangka hubungan yang begitu serasi dan penuh dengan kegembiraan ak...

Tanda-Tanda Teman Wanita Anda Benar-Benar Telah Jatuh Cinta.

Wanita zaman sekarang lebih berdikari dan kasar, malah mampu lakukan semua kerja. Tidak hairan lagi jika wanita ini mampu hidup keseorangan tanpa lelaki di sisi, tetapi j...

Tabung Infaq

Sebahagian daripada jumlah setiap transaksi anda akan disalurkan ke tabung infaq melalui pertubuhan-pertubuhan berikut serta sebagai dana kerja-kerja amal.